Kategori: Dikter om glädje

Må lyckan vara med dig

Tyvärr har många grundpelare börjar svaja och vi bör nog inte ta det med en klackspark. På något sätt måste man motarbeta dessa destruktiva tendenser i samhället. Hoppet finns där alltid, att kunna göra och köpa vad man vill. Men

Sommarens Magi

Allt är bra när sommaren är här. Och växter kommer som blommor och bär. Man behöver inte gå i någon skola. Då kan man bara slappa och sola. Solen lyser hela dan. Ska ta en resa till Grekland i rätt

Är du med mig hela vägen?

Genom sandstorm tvingar jag mig genom det okända för varje steg fantiserar jag om ett mål där allt det goda kan hända. Vi ska inte vackla för det är du och jag min kärlek men jag blöder som dig när

Du är det bästa

Du är det bästa som har hänt mig, du är den bästa i mitt liv. Du är den ända som jag någonsin varit så här lycklig med och den ända jag någonsin varit riktigt stört förälskad i. Så länge jag

Musikens magi

Man kan se det som en gåva till alla i hela världen Någonting som kan trösta och göra oss glad ända in i själen Det kan vara rock, pop eller helt vanlig folksång Musiken för oss samman oavsett vad du

Utan dig

Du är mina tankar dag som natt. Du är i mina drömmar varje natt. Jag kan inte se mig själv utan dig. Utan din kärlek finns där inget ljus. Utan din hud mot min finns där ingen trygghet. Ditt leende

Livets dans

Livets dans. Ja, jag vill ja,jag finns till ta mig med i livets dans vart som helst och ingenstans Ja, jag vill ja,jag finns till tiden försvinner hoppet in i mig rinner jag sugs med i livets dand här och

Om

Om du alltid gör som du alltid har gjort kommer du alltid att få det du alltid har fått Om du alltid tänker som du alltid har tänkt så kommer du alltid att känna så som du alltid har känt

En ny dag

morgonsol går upp i öster morgonstjärnan i mitt hjärta och det känns som om jag vill börja om på nytt änglakören står och bi och förstärker våra röster jag är vaken igen och ännu en dag har grytt men i

Snöflingor

Den första snön far på himmelen jag lyssnar på Eldkvarns 3ans spårvagn och diskar upp och städar allt börjar på nytt jag började läsa mannen som var torsdag den kändes rätt direkt spårvagn genom ljuva livet ohh ohh idag ska

Det är aldrig för sent

Det är aldrig för sent sa en röst inom mig just när jag var på väg att ge upp tänk på petrus den gången då han brast i gråt när han hörde en galande tupp hans förkrosselse ledde till omvändelse

Top