Kategori: Dikter om kärlek

Hennes leende

Hon är en ängel? för mig. Hon är vackrare än en solnedgång hennes hår är lika brunt som chocklad. Hon har ögon finare än diamanter?. Hon lyser som stjärnorna på natten. När jag tittar upp på den kristallklara natten tänker

Lär dej livets stora gåta

Lär dej livets stora gåta, älska glömma och förlåta, men om hon aldrig sluta gråta, och hennes tårar bara rinner, och de känns som hennes själ brinner, hennes hjärta svider och hennes hjärna strider, mot godhet och ondska, ingen frågar

Jag är den jag är

Jag var inte halv utan dig. Jag var hel- därför kan jag ge dig hela mitt hjärta. Jag behöver inte dig för att leva, men jag vill oss för livet! Jag är den jag är, du ser mig så, och

Eldvakt

Vill vara vår eldvakt – bevara värmen, bevaka glöden, hålla lågan vid liv. Blåsa liv när elden falnar. Bära bränsle in mot den sprakande lågan, ge nytt liv, få känslor att flamma. Vill vara vår eldvakt – den eld som

Du

Du är min älskling, du är min vän Du är min värme, du är mitt hem Du är min trygghet, du är min bro Du är mitt fönster, du är min sol Du är den jag lever för Du finns

I vindarna finns vi

En vind sveper över ängarna fladdrar förbi min mun. Den sveper med sig min längtan, min kärlek och en kyss. Blåser vidare längs järnvägar, skogar och hav in genom ett fönster. Smeker din kind och du känner min längtan, min

Mitt allt

Din kärlek är mitt liv? Ditt liv är mitt hem? Hela du är min värld? Hela du är min framtid? Hela du är Min lyckopiller? Du är min Uppfyllese? Ditt hjärta är mitt hjärta? Ditt leende är mitt leende? Din

Jag

Jag skulle kunna klä upp mig för kärlek Men det kommer aldrig hända. Jag blir aldrig tjejen som lever i en barbie värld. Jag skulle kunna leka dum och låtsas att jag behöver en kille som kommer behandla mig som

LÅT INTE SPINDELVÄVEN VÄXA RUNT DITT HJÄRTA

Låt inte spindelväven växa till i ditt inre och hjärta Det kanske började alla redan när du var en liten flicksnärta Men när nu åren har gått så tänker du säkert tillbaka på livet Det är faktiskt så ibland att

HEMMET ÄR KÄRLEKENS SOL

Livet är som ett konstverk Det behöver mycket hjärta Välj din färg och pensel Gör det så noga du kan Innan du målar välj ut ditt favorit ämne Var inte rädd att förverkliga din dröm Det gör inget om man

Mina drömmar

Mina drömmar är korta genom dag och natt Det finns en person som bestitter en skatt Hon har vackert hår, piskandes på hennes rygg Med henne på sidan känner jag mig trygg Hon kanske inte minns den tid vi haft

Min legendar

Du är den som gör mig till det jag är idag Du som är född på alla hjärtans dag En dag full med kärlek och sorg Den dag du föddes i Göteborg Minnen av dig är svaga men för detta

Top