Kategori: Dikter om längtan

Längtan

Jag drömmer om en fri… het…. längtan vid havet Där värdet utgörs…..Av utsiktens helande kraft. Där helhet och mångfald, frestar till njutning. Så som det är när ingenting får störa, ingenting sägas som denna känsla kan förgöra Jag drömmer om

Söndagsmorgon

Det är söndagmorgon Du ligger bredvid i min säng Solen silar sina strålar genom en persien bildar randigt mönster på din kropp Jag vill bara se på dig höra hur du andas Jag vill fånga stunden Vill ej väcka Dig

Måndagar

jag hatar måndagar de betyder alltid att jag är ifrån dig att dagar skiljer oss åt och att milen sträcker sig från dina armar runt mig

Ljuset

Varma väggar faller, viker sig, ljuset brinner sakta, varför förfaller vi runt om. Ändå lyser vi svagt, men vi lyser. För jag ska, för vi flyger, och slår oss till ro Har en skavd kant, längst den du springer, letar

Jag saknar…

Jag saknar Dig….. Jag saknar din röst, glad, engagerad, mjuk, öm…. Jag saknar dina ögon som glittrar av glädje när du ser på mig men som också lyser av medkännande…. Jag saknar din närhet i biomörkret, i soffan, vid konserten,

Jul utan snö ❄

En jul utan snö det är som en sjö utav allt gott som bara flutit bort, En jul utan snö det är så trist man tänker på allt roligt som man mist, En november med snö som blivit till tö,

Lycklig

Du är det bästa som har hänt mig, du är den bästa i mitt liv. Du är den ända som jag någonsin varit så här lycklig med och den ända jag någonsin varit riktigt stört förälskad i. Så länge jag

En dag utan dig

Jag vaknar ser mig omkring Känner med handen ingen där Ingen värme ingen närhet Jag ligger länge kvar det är tyst Jag äter min frukost det är ingen där Ingen att prata med ingen att se Jag diskar min tallrik

Instängd

Din vilja är som moln, jag skiter i vad du ser bortom din munkorg, det här är min personliga manér Lust eller ett kuppförsök, det spelar ingen roll Instängd i min etta går tiden saktare pulsen går snabbare, och jag

Du kommer och går

Du kommer och går, Men nu finns du inte kvar, Jag minns när du kom och sa hej, Det var då jag sa, Att du måste vara tjejen som kan älska mig som jag skulle kunna älska dig

Saknar han

Aldrig kommer jag glömma den fallna ängeln. Aldrig kommer min kärlek att blekna bort. För evigt gömmer jag dig i mitt hjärta.. Tills mitt hjärta slutar att slå. Kommer du alltid att finnas i mina tankar. Tills den dagen jag

Internetfånge

Jag sitter inlåst på obestämd tid, man kan kalla det för livstid… Jag har internet i min blick, chansen till ett normalt liv jag aldrig fick… Skriver normalt sätt på på papper med min penna av märket bic men skriver

Top