Kategori: Dikter om livet

Ensamhet..

Jag känner mig vilse, men jag vet vart jag är. På en plats jag har fastnat i och inte kan komma iväg från. Trots alla dörrar och signaler. Sanningen är att jag inte vet vart jag ska ta mig vägen,

Kanske…

Jag hatar dig och du hatar mig Så trevligt vi har något gemensamt Helt plötsligt får världen en mening Vi bildar varsin klan, grupp eller site Njuter av den underbara gemenskapen Den ger oss kraft, mod och styrka Att de

Livet rullar vidare

Livet går vidare Ja tiden går. Dagarna kommer passerar och blir till år. Visionerna var starka som få. Sveket mot dom, hur fick dom mig att må? Problem lycka och sorg. Allt har blandats i en stor korg. Att leva

Livet är…

Livet är som en berg-och-dalbana och vissa gånger hamnar man i djupa dalar och då känns det hemskt men snart går det uppför lovar

Åldringen

Så mången gång har kärleken rämnat. Sorgerna vi spar, glädjens alla da’r följt dem vi lämnat. Livs väg vi vandra, fattig eller rik, jag som de andra. Men aldrig klandra kärlekens replik.

Dörren till mitt innersta.

Jag känner att dörren till mitt innersta sakta stängs igen. Gnisslande och vindande känner jag hur otäckt den sakta rör sig. Det gör ont, jag är rädd Rädd för att sluta älska. Jag kämpar vilt för att den skall förbli

Motgångar

Det känns som vid varje motgång bryter jag ihop. Jag vet inte varför…är det för att jag har gått och hållit så mycket inombords? Är det för alla förändringar jag står inför? Alla beslut jag måste fatta? Det nya kapitlet

Tycka synd om..

Man ska inte gå runt och tycka synd om de de människor som har lämnat jordelivet. Man ska tycka synd om de människor som lever och framför allt dom som lever utan kärlek.

Följeslagare

Min mörka följeslagare, en mörk passagerare. En mörk ängel. För jag drömde om en ängel en gång. En passion så stark. Du var mitt ljus i det mörka. Var du döden förklädd till livet efter detta? Han kropp var svarvad

VARDE LJUS

I det tysta ljuset så talar skuggorna. I totalt mörker skriker ljuset snart mörker till tystnad. Där är ljuset min vision.

Bättre dagar

Alla choppade resonamang stannar kvar i mitt sinne tills det är blott ett minne Får intala mig själv att jag är en dold talang Made in Örebronx en oslipad diamant Promenader i min hjärnbark är som att gå på en

Att följa sitt hjärta

Ta en till, du kan komma vart du vill. Vi börjar med vännerna i slottet, slutar med madrass på loftet. Att följa sitt hjärta är inte lätt, när man tror sina vänners lag är rätt. Uppmärksamheten är kul och viktig

Top