Kategori: Dikter om vänskap

Ibland…

Ibland bråkar vi Men om en timme är det över Ibland bara hatar vi varann Men om en timme är det över Vår vänskap kommer aldrig dö ut, även om vårt tålamod tar slut Du är min bästa vän, och.

Evig vänskap

En blomma röd som blod kan aldrig vissna och aldrig dö, den kan ej bryta vänskaps band men den kan skapa kärleks och vänskaps band. Den skapar förtroende, tillit, och allt där i mellan. Den bevisar att vänskapen är sann.

Mamma

Dina glittrande blå ögon är som stjärnor på den natt svarta himmel, och i ditt skratt en livskraft så stark. Ditt brun blonda huvud med virvlar likt en höst vind, med en liten kraft från en tornado. Om jag kunde

Tänker…

Jag tittar i mörkret i hopp om att se. Letar efter ljus, letar efter glädje. Jag ser din silhuett, din skugga, din kropp. Hoppas och drömmer om den lyckan framtiden gömmer Jag ser in i dina ögon, blåa som havet.

Ditt skratt

Ditt skratt de är som en skatt Ditt leénde är som en fiende Jag älskar dig min bästis !!! Du har alltid funnits för mig Du betyder allt Du har hjälpt mig att stå här och nu Ditt skratt gör

Min vän..

Min vän jag kramar dig hårt. När livet är svårt. Min vän jag kramar dig hårt. När livet är vårt. Min vän du är en ängel för mig. Jag vill enbart skydda dig.

Ring mig!

ditt leende ditt skratt du är så fin allt är perfekt med dig! jag är glad att jag träffade just dig! och ingen annan om du nån gång gråter ,ring mig!Ring mig jag kanske inte kan gråta med dig, men

Min vän

Min vän dig vill jag ha Du är så bra Jag vill att alla ska höra Vår vänskap ska INGEN förstöra Jag längtar efter dig varje dag Vi är ett bra lag Du är rolig och snäll Vi chattar varje

Glömd

Ett hjärta kan brista ett hjärta kan mista men i mitt hjärta finns du gömd för en vän som du blir aldrig glömd!!

Vänskap ä viktigt

Jag sitter här vid bordet Och försöker komma på ordet Ordet som betyder så mycket för oss alla Man kan ju för detta falla I denna världen så behövs detta ord än mer Samtidigt som vi åt alla ler Vänskap

KÄRLEKEN TILL LIVET

Att vakna upp till en helt ny dag Man hör fåglarna sjunga, man blir väldigt glad Att höra ungar skratta ut sin spontanitet Man borde vara tacksam över detta i all enkelhet Att se solen lysa upp himmelen den blå

Veckorna går

Veckorna går Som blir månader och år Jag väntar på dig Men du kommer aldrig till mig Du bara försvann Du var en vän som var sann När mitt hjärta sprack Det var då du stack Nu sitter jag här

Top