Kategori: Jag älskar dig

Jag älskar dig dikter är samling av dikter med de tre ord som alla vill höra.

Jag älskar dig…

Den finaste som finns, allt jag kunnat drömma om. Den allra vackraste av alla universums stjärnor. Älskling, du är allt som någon kan vilja ha. Och att du valde mig är sjukt. Jag är så glad. Såsåså glad. Du väckte

​En annan tid ett annat li​v

Förlåt mig för att jag var för ung för att se vad vi hade, förlåt för att jag var för ung för att finnas stark vid din sida när du verkligen behövde mig där. Ett djupare förlåt för vad jag

Hej

En morgon jag vaknar bredvid dig Du öppnar dina ögon och tittar trött på mig Ler, kramar och säger ”hej”

Svåra tider

Svåra tider, gör att man lider Saker som kan såra, tär på känslorna våra Sitter hemma och gråter, för något man aldrig förlåter Många runt om men det känns så ensamt, även fast du och jag har nått gemensamt Jag

Du är min vackra blomma…

Du är min vackra blomma, du är mitt vackra kall till dig vill jag alltid komma ty du är mitt allt i många vackra kaminer väcker mitt hjärta din röst i många rum och kabiner finns du som min tröst

Min älskade prinsessa

Min kärlek till dig är så himla stor. Jag vill aldrig skilja mig ifrån dig du min kära vän du har fått mig på fötterna igen. Du har gjort mitt liv mycket bättre än för. Jag älskar dig jättemycket jag

Mamma

Ett hjärta kan slå, ett hjärta kan brista en mamma kan man få en mamma kan man mista, där någonstans finns du gömd du är en mamma som aldrig blir glömd <3

Vi för evigt

Jag skriver från mitt hjärta i månskenets ljus, utanför min tunna dörr hör jag andra själars sorgsna klaga och ekande brus. Ty jag är ändå inte ensam om att känna smärta och sorg, men trots det känns det ändå som

Min dröm

jag lever min dröm mår fantastiskt bra med dig min konsant inspererad motiverad o har ambitioner att lyckas allt detta för att just du finns vid min sida jag älskar dig så otroligt mkt bby du är mitt allt ska

Perfekta kyssen

Du är den vackra som jag låter min själ vila hos i trygghet. Du är så underbar och har kunskapen om den perfekta kyssen. Jag kommer att älska dig så länge mitt hjärta slår till och med efter det.

Alltid din

Dina ömma kyssar som värmer enda in i kroppen Tankarna på hur det hade varit med dig i mitt liv för alltid Helt underbart Jag låter min själ och personlighet vila i dina händer. Jag älskar dig

Ett litet ord

Det finns ett litet ord Men ändå så stort Det lilla ordet är förlåt <3

Top