Spelet är min drog

Spelet är min drog

Spelet som uppstår emellan två människor som blir känslomässigt involverade är min drog.
Det är den värsta och mest underbara drogen av alla droger. Den kan få mig till att ta de mest irrationella besluten, eller framkalla handlingar som är vanvettiga. Å andra sidan finns det inget som kan få mig att känna mig lika lyrisk, upprymd, lycklig eller så hel som spelet får mig att känna. Det är ett ständigt lyckorus och varenda gång mobilen ger ifrån sig ett ljud så kommer fjärilarna i magen. För att inte tala om besvikelsen när det visar sig vara ett falsk larm. Det spelar ingen roll vad som händer runt omkring mig när jag läser vad du skrivit till mig, jag lyckas ändå alltid stänga av hela omgivningen i just den stunden. Samma sak händer när du och jag är tillsammans. Där befinner vi oss tillsammans i vår helt egna bubbla avskiljd från verkligheten men ändå i den enda verkligheten. Någon stack hål på bubblan, nu har jag ersatt ett spel med ett annat och en drog med en annan. Saknaden av irrationella beslut och vanvettiga handlingar är större än någonsin. Känslan av lyrisk upprymd lycka är för länge sedan bortglömd. Spelet idag får mig enbart att glömma mina ångest känslor som jag tampas med, det får mig att slappna av för en stund. Är jag utan det för länge så blir jag galen så försök inte ta det ifrån mig! Nu vill jag fly, jag vill börja ett nytt spel, återigen känna ruset! Men till vilken nytta? Spelet upprepar sig och bieffekterna är de samma.

Reklam